RobotTeknik Swe AB

Programmering av robotsystem

En arm som ser ut som en robot.

Programmering

Vi på RobotTeknik programmerar robotsystem av typen ABB S4ABB IRC5 och ABB OmniCore. Vårt arbete involverar flera viktiga steg som säkerställer en smidig och effektiv robotprogrammeringsprocess. Detta innebär att vi inte behöver stoppa produktionsprocessen för att programmera robotarna. Istället sker programmeringen i en virtuell miljö genom användning av ABB:s mjukvara RobotStudio.

Här skapar vi robotrörelser och definierar uppgifter och arbetsflöden. Genom att simulera robotens rörelser och programkod i förväg kan vi identifiera eventuella problem och göra justeringar innan vi implementerar programmeringen i det faktiska systemet.

Robotstudio

RobotStudio är en programvara för simulerings- och offline-programmering. Den erbjuder en komplett digital kopia av fysiska robotsystem. Användare kan skapa och testa (simulera) robotprogram för kommande produkter i förväg. I mjukvaran kan man bl.a.:

Låt oss hjälpa dig med er programmering

Vill ni maximera er produktionseffektivitet och minska kostnader? Genom avancerad robotmjukvara som RobotStudio och innovativ robotprogrammering kan du skapa högre produktionstakt, minskad reklamation, ökad flexibilitet och förbättrad arbetssäkerhet.  

Ta era robotsystem till nästa nivå!